HVEM ER JEG?
Birgitte Boeskov
Jeg er uddannet som fysioterapeut i 2013 fra professionshøjskolen i København og har før dette været ledende lægesekretær på bl.a. Rigshospitalet. Jeg flyttede til Sønderjylland i 2021 og er bosiddende i Felsted.
Jeg har siden 2015 beskæftiget mig med ”fysioterapi under navlen”, herunder undersøgelse, træning og behandling af underlivsrelaterede problemer.
Siden 2015 har jeg beskæftiget mig med “fysioterapi under navlen”, herunder undersøgelse, træning og behandling af underlivsrelaterede problemer. Jeg har arbejdet på hhv. Herlev og Hvidovre Hospital, hvor jeg har tilegnet mig viden og erfaring med problematikker inden for inkontinens, underlivssmerter, efterfødselsproblematikker, fødselsbristninger og samlejesmerter. Sideløbende har jeg været ansat som almen fysioterapeut på en privatklinik, hvor jeg via Mulligan uddannelsen specialiserede mig i behandling og mobilisering af nakke, ryg, lænd og bækken, ligesom jeg har undervist i fysiopilates og fysioyoga/mindfulness.
Specialuddannelsen som urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapeut har jeg taget via det fysioterapeutfaglige selskab DUGOF. Derudover er jeg uddannet klinisk sexologisk rådgiver via DACS.
Jeg holder mig fagligt opdateret via mono- og tværfaglige netværk, ligesom jeg løbende deltager i kurser og uddannelse.
Ved siden af mit arbejde, er jeg aktiv som bestyrelsessekretær og underviser i Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi (DUGOF), ligesom jeg er medlem af forskellige tværfaglige selskaber.
Jeg brænder for at hjælpe og vejlede motiverede mennesker, som oplever problemer med bækken og underliv.
Som person er jeg ydmyg i forhold til mit arbejde med de forskellige mennesker, jeg møder i min hverdag og de problemer de oplever. Jeg er bevidst om mine faglige kompetencer og begrænsninger. Jeg holder mig fagligt opdateret ved deltagelse i mono- og tværfaglige konferencer og kurser.
“Jeg prioriterer at skabe en god relation til den person, som sidder over for mig, samt at have god tid til samtale, forklaring og rådgivning. Der lægges altid en individuel behandlingsplan.”