HVEM ER JEG?

Birgitte Boeskov

Jeg er 53 år gammel og bor Felsted sammen med min kæreste Klaus. Jeg er i sommeren 2021 flyttet hertil fra Allerød. Jeg har to børn på hhv 20 og 22 år.

Jeg er uddannet som fysioterapeut i 2013 fra professionshøjskolen i København og har før dette været ledende lægesekretær på bl.a. Rigshospitalet. Jeg har siden 2015 beskæftiget mig med ”fysioterapi under navlen”, herunder undersøgelse, træning og behandling af underlivsrelaterede problemer.

Siden 2015 har jeg arbejdet inden for specialet på hhv. Herlev og Hvidovre Hospital, hvor jeg har tilegnet mig viden og erfaring med problematikker inden for inkontinens, underlivssmerter, efterfødselsproblematikker og samlejesmerter. Sideløbende har jeg været ansat på en privatklinik, hvor jeg via Mulligan uddannelsen specialiserede mig i mobilisering af lænd og bækken.

Specialuddannelsen som urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapeut har jeg taget via det fysioterapeutfaglige selskab DUGOF. Derudover er jeg uddannet sexolog og afslutter uddannelsen til klinisk sexologisk rådgiver i 2023. 
Jeg holder mig fagligt opdateret via mono- og tværfaglige netværk, ligesom jeg løbende deltager i kurser og uddannelse. 

Ved siden af mit arbejde, er jeg aktiv som bestyrelsessekretær i Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi (DUGOF), ligesom jeg er medlem af forskellige tværfaglige selskaber.

Jeg brænder for at hjælpe og vejlede motiverede mennesker, som oplever problemer med bækken og underliv.

Som person er jeg ydmyg i forhold til mit arbejde med de forskellige mennesker, jeg møder i min hverdag og de problemer de oplever. Jeg er bevidst om mine faglige kompetencer og begrænsninger.

“Jeg prioriterer at skabe en god relation til den person, som sidder over for mig, samt at have god tid til samtale, forklaring og rådgivning. Der lægges altid en individuel behandlingsplan.”