Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du se en del af de ofte stillede spørgsmål til Aalborg Bækkenklinik. Har du øvrige spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klinikken på telefon eller mail.

 • Hvordan bestiller jeg tid?
  Du kan bestille tid ved at ringe til klinikken på 53 34 43 20 eller ved at booke online via klinikkens hjemmeside.
 • Hvordan melder jeg afbud?
  Du kan melde afbud ved at ringe i klinikken telefontid, eller ved at sende mail til klinikken på bb@bbfysioterapi.dk. Afbud senere end 5 timer før den aftalte tid afregnes med fuldt honorar.
 • Skal jeg have en henvisning fra min læge?
 • Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, hvorfor en henvisning ikke er nødvendig. Klinikken sender status til din læge efter første konsultation samt ved endt behandling, såfremt du ønsker det.
 • Hvor lang tid tager en konsultation?
  Den første gang skal du afsætte 1 time til konsultationen, de efterfølgende gange ca 45 min. Oftest bruger vi 3-6 konsultationer med 2-4 ugers mellemrum.
  Hvad skal jeg medbringe?
  Hvis du har f.eks. udfyldt væske/vandladningsskema hos egen læge eller sygehus, må du meget gerne medbringe en kopi, ligesom en kopi af din journal ved fødsel eller operation kan være fin at have til rådighed ved vores første samtale.
 • Hvor kan jeg parkere? 
  Der er gratis tidsbegrænset parkering lige udenfor. Husk at sætte parkerings-skiven.
 • Jeg har menstruation, skal jeg stadig møde op?
  Ja, hvis du i øvrigt har det godt betyder menstruation ikke noget for undersøgelse/behandling. Er du i tvivl kontakt klinikken i vores telefontid eller send en mail på bb@bbfysioterapi.dk
 • Skal jeg have lavet indvendig undersøgelse?
  Hvis dit problem har relation til musklerne i bækkenbunden, vil en indvendig undersøgelse i skede eller endetarm ofte være den bedste måde at vurdere årsager og sammenhænge. Jeg er specialuddannet i forhold til såvel gynækologiske som anale undersøgelser, og underviser desuden på faglige kurser på området. Det er dog ikke nødvendigvis ved din første konsultation, at jeg laver undersøgelsen.
  Ved spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at kontakte klinikken på telefon eller mail.
 • Jeg er henvist til operation, er fysioterapi stadig relevant?
  Selvom du allerede er henvist til operation for din inkontinens eller nedsynkning, vil mange profitere af instruktion forud for operationen med henblik på at sikre god langtidseffekt af en operation. Smerter og hævelse postoperativt kan gøre det svært at mærke sin bækkenbund.
 • Hvordan kan jeg betale?
  Der er mulighed for mobile pay eller kontant betaling, eller alternativt på girokort/netbank. Klinikken modtager ikke dankort. 
 • Dækker min sundhedsforsikring? Og hvordan med Sygesikringen Danmark?
  De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af din behandling, kontakt gerne dit forsikringsselskab forud for behandling, hvis du vil være sikker.
  Klinikken indberetter automatisk til Sygesikringen Danmark. Danmark dækker med 133 kr ved 1. Konsultation og 88 kr ved efterfølgende konsultationer.